Beoordelingen van Def de Chef Arnhem

Recente recensies van Def de Chef Arnhem

5 sterren na 124 reviews

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti tempeh gegeten. Was heerlijk. Eindelijk een vegetarische roti in Arnhem gevonden, die lekker is!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alleen jammer dat de verkeerde sausjes zijn.geleverd. Het was de eerste bestelling en.beslist.niet de laatste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt lekker, die baras en de roti

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Ik had de nasi met bbq kip. Het was heerlijk

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

BBQ vlees was erg lekker ....ik vond het in tegenstelling tot veel reviews aan de krappe kant...en met iets meer kousenband door de bami was ik zeker naar 5 sterren gegaan

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kun je goed eten. Al een paar keer eten bestelt. En het smaakte heel goed.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De Moski meti smaakte heerlijk, heb er van genoten.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed van smaak en grote porties. Snel weer iets bestellen!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten , porties zijn ruim voldoende en bezorging keurig op tijd. Kortom , dik in orde. 👌

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Porties groot genoeg. Fantastisch!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerdere bestelling was fout gegaan, erg goede service gehad en zeer tevreden hoe dat is opgelost. Verder erg lekker zoals gewoonlijk

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer goed op smaak en grote porties zeer aan te bevelen

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag een broodje kip kerrie, broodje pom en een broodje bakkeljauw besteld. Het was echt heel lekker. Zeker een aanrader !

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, stond op tijd klaar voor afhalen, kom zeker terug!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ,alles was lekker. Je krijg ruime porties en lekker op smaak. Zeker een aanrader.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten top. Zat alleen kousenband bij waar ik allergie voor heb, daarom niks van moksi vlees kunnen eten. Erg jammer omdat de eerdere keren wel goed zijn gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel goed! lekker eten, goede hoeveelheid. We kregen alleen wel iets anders dan we besteld hadden.. tofu ipv kip roti maar besloten om het toch maar te proeven ipv terug bellen :p altijd open minded blijven he!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en netjes op tijd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

roti was weer toppie. waar voor je doekoes!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, meer dan genoeg!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Eten stond te wachten bij afhaal (bestellen via website) wat heel fijn was. Bami met rode kip besteld. Bami was redelijk op smaak en niet al te vet! Kip iets aan de zoute kant. Ga zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede communicatie en binnen de vooraf aangegeven tijd bezorgd. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling en bezorging is uitstekend. Meer Surinaams smaak verwacht.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk goeie vegetarische roti in Arnhem!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De roti was heerlijk. Helaas zat mijn frisdrank, de mango er niet bij 🤔

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Dit keer was het het niet te zout. 👌🏾

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Grote portie met lekkere kip. Zag er verzorgd uit en vriendelijke bezorger!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten! Zeker lekkerste roti van Arnhem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En bezorging was perfect op tijd!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We vonden de smaken wat vlak. Ik had het idee dat mijn bbq vlees van de grill kwam. De banaan van de Baka Bana was nog hard van binnen en de satesaus was niet pittig. Portie grootte was prima.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, heerlijk snel en goed verzorgd!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en flinke portie, helemaal top.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag wéér heerlijk gegeten, roti mag iets kruidiger, verder helemaal top!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten goede prijs. Alleen kregen we kipkluifjes ipv kipfilet.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti tempeh en kip besteld en was uitstekend; erg lekker. Dat gold helaas niet voor de barra-pom. Pom was te zoet voor mij. Het leek wel of er stem-gember was toegevoegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, heerlijk weer gegeten. Aanrader

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste in Arnhem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle bezorging zelfs op zaterdag!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten,goede prijs/kwaliteit

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goede mooie site, snelle bezorging en fantastisch lekker gegeten. Wij komen heel snel nog meer gerechten halen. Wat een aanwinst voor Arnhem

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas iets minder van smaak dan de vorige keer. Eten was ook niet warm. Jammer, volgende keer beter hopelijk.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en eten was warm

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruime portie, maar eten van 17/1 jl was qua smaak authentieker (vrij flauw dit keer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Als buurtbewoners moesten we dit natuurlijk proberen. Bara dynamite was geweldig! De rest was ook lekker en netjes op tijdm

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, bestelling stond mooi op tijd klaar bij afhalen. Het eten zelf vind ik heerlijk! Goed gekruid en smaakte authentiek Surinaams. Bij de roti mag er wat mij betreft wél een extra vel, maar dat is een nitpick. Al met al zeer goede ervaring!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We waren later dan de afgesproken tijd, hij heeft het netjes warm gehouden en we konden bellen toen we er waren. Eten is heerlijk en meer dan genoeg! Zeker komen we snel weer ...

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Defdechef is de goeiste! Heerlijk gegeten en topservice. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering en het eten is echt veel! Absolute aanrader

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren soppig wel jammer en telo bakkeljauw was niet zoals we het kennen!

Reactie van Def de Chef:Hoi Shirley, dat is enorm spijtig om te lezen. Wij nemen dit zeker mee en zullen er alles aan doen u in het vervolg wel tevreden te kunnen stellen. Groeten Def de chef.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer eerder genoten van de roti kipfilet. De ene keer wat pittiger dan de andere, maar steeds lekker. Lijkt nog een beetje zoekend naar de beste verhoudingen. Op zich geen probleem, Alleen gisteren was het wel erg zout. Onze tip: minder zout en een goed pitje mag best

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamsvlees was super mals en goed van structuur. Alleen jammer van de droge rotiplaat waren geen enkele erwten in te vinden.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lkkr .Was snel gebracht. Voor hh vatbaar

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topp! 👍🏻

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alleen veel uitverkocht !! verder top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verpakt, de bezorgtijd die werd aangegeven bij de bestelling was correct (ca 50 minuten op een vrijdagavond). Volgende keer weer!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede prijs/hoeveelheid. Snelle bezorging. Het lekkerst Surinaams eten van Gelderland! 100% voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker! Voor vele herhalingen vatbaar

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Grote porties. Gaan zeker vaker bestellen.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rotiplaat en kip van de roti was erg lekker. De satesaus bij de gerechten ook. De gebakken banaan vond ik erg hard en droog. Bbq kipsate was eigenlijk alleen de satesaus lekker, veel te veel bami en te weinig kipsate. Kwam helaas ook bijna een half uur later als dat van tevoren werd aangegeven.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, we gaan hier vaker bestellen!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere smaak en goed belegde broodjes (blijf een Hollander hoor)

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top! Aanwinst voor Arnhem. Lekker eten, goede porties, snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! 2 Def's special BBQ mix besteld, nasi/bami en dat was echt veel voor 3 personen. Snel bezorgd, en het eten was nog warm bij aankomst. Aanrader :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, eten was lekker. Als de zoutbalans beter in de gaten word gehouden dan is het 5 sterren. Op zichzelf kan het wel, maar als je de nasi/bami met de kip samen eet dan is het snel veel te zout. Maar ik ben blij met jullie, nu kan ik kiezen tussen Tante Roos en Def de Chef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Voor de tweede keer besteld. Hier gaan we vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal schrijf ik nooit recensies, maar dit is echt een aanradertje. Goede prijs - kwaliteit verhouding en snelle service.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor die roti kip. We genieten ervan

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Roti lams vlees goed Roti kipfilet weinig kip smaak goed

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg smaakvol, vooral de naar gevuld met kip kerrie was erg lekker!! Snelle en goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima! kan wel duidelijker zijn wat de status van de bestelling/bezorging is.. betaling gelukt en we zijn aan de slag in 1 bevestiging komt wat automatisch gegenereerd over.. wilde bijna gaan bellen of een wel door was gekomen.. voor de rest prima en leuk dat jullie in de buurt zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was top! Vriendelijk en snel. Het eten was lekker (nasi moksi meti) maar had meer gekruid mogen zijn, ben van Surinaams eten niet gewend dat het zo weinig smaak heeft. Overigens de bakkeljauw was echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij met Def the Chef in town, lekkere verse Roti. Bestellen verliep ook soepeltjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super heerlijk. Ik heb helemaal geen klachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, het vlees was fantastisch klaargemaakt en de bami en nasi waren eveneens top. Ga ik er nog een keer bestellen? Zeker, geen twijfel over mogelijk!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker lekker

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en we zijn blij verrast. Goed verpakt en vlot bezorgd! , Prima porties en bovendien erg lekker! :-) Gaan zeker vaker bestellen!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed gekruid, mals vlees. Veel en lekker! Behalve de maizenakoekjes.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Def de Chef, over het algemeen lekker eten. Ik was wat minder enthousiast over de pindasaus bij de baka bana, die haalt het niet bij echte Surinaamse... Roti mag wat pittiger. Welkom in de buurt en ga zo door! De buurvrouw van de hommelseweg.

Reactie van Def de Chef:Beste Ruth, hartelijk bedankt voor uw bericht. Wij zijn bezig met de Surinaamse pindasaus. Nog een beetje finetunen en dan komt het op de kaart. groeten def de chef

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en ook bezorgd op de aangegeven tijd. Eten was ook lekker warm. Portie mag misschien iets groter maar dat is natuurlijk persoonlijk

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Goed eten en snel bezorgd. Ik zal zeker vaker bestellen bij Chef Def. Fijn dat het niet te zout is (want dat kan voor mij wel eens een probleem zijn met Roti). Porties zijn niet enorm, dus misschien iets extra's bestellen zoals n Bara. 'N Aanwinst voor Arnhem!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik twijfelde sowieso al niet en ik had gelijk. Het broodje Pom, de roti kipfilet en de saoto soep waren heerlijk! Voor herhaling vatbaar, al wil ik ook de andere gerechten proeven. Bestellen was simpel, de bezorger was top en op de afgesproken tijd. Aanwinst voor Arnhem.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima en smaakvol. Enige puntjes: aardappel had wel net iets langer gekookt mogen worden en het eitje gemarineerd.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets warmer gekund maar verder was het echt super lekker! Super snelle bezorging

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Bezorgd op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker smakelijk, genoeg en eten werd op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Had alleen iets warmer gemogen zeker gezien ik echt 1 min verderop woon. Verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Site en het online bestellen is erg duidelijk en makkelijk, bestelling was netjes op tijd! Goede porties, behalve die bijgerechten Kip BBQ vond ik er weinig voor € 6,00 Wij vonden de gerechtjes een beetje flauw, niet echt veel smaak. En wij miste iets van een pepertje of sambal.. beetje meer smaak en pit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren erg benieuwd naar dit nieuwe Surinaamse restaurant en zowel prijs, kwaliteit als klantvriendelijkheid bleken ver boven verwachting. Veel verschillende gerechten besteld. Allemaal ontzettend lekker en smaakvol. Heel attent werden we even gebeld om aan te geven dat de bezorgtijd wat langer ging worden dan in de mail aangegeven. Hiervoor kregen we een extra drankje aangeboden. Bezorging was verder top. Alles was nog gloeiend heet qua temperatuur. Echt een aanwinst voor Arnhem en we zullen hier zeker vaker gaan bestellen.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten alles was precies goed op smaak en ze hebben er een vaste klant bij . Top

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt lekker lekker lekker. Mooie papieren zakjes ook! Smaakvolle roti en heerlijke bbq kip mix van def. Deze zaak wint het van die andere zaak op de hommelse weg waar de maaltijden vaak gewoon opgewarmd zijn in de magnetron en de roti gewoon uit een pakje komt.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, voor herhaling vatbaar.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere roti! Veel vlees en groente, echt goede prijs-kwaliteit verhouding!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en met name het vlees is heel lekker. Veel smaak, maar we vinden het wel zoutig. De porties zijn groot, dus veel waar voor je geld. De bakbanaan met de zoete pindasaus vind ik een aangename verrassing. Zo had ik het nog nooit gegeten.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd en heerlijke roti. Aanwinst voor Arnhem.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en volgens afspraak, erg goed eten, goed warm, nette prijzen: welkome aanvulling voor het aanbod in de buurt!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord GEWELDIG 😍

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima. Bestelling kwam super op tijd. Verhouding kip en bami mag beter. Het was veel bami tov de kip.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker De volgende keer bestel ik zeker weer Too

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, echte aanrader voor iedereen die van authentiek Surinaams houdt. Njang swietie!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! En super snel bezorgd! Echt een aanrader.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker naar wel veel zout pas je zout aan peper te veel ui was meer ui dan peper voor de rest was lekker

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een woord.....super.bestelling/verpakking/en tenslotte smaakvol/autentiek.vervolg.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal te gek. Echt lekker lekker lekker! Veel succes en tot gauw!